Le Pule o JC Crystal:Cheng ChuanGui

LuGuo nuu, O le nuu o loʻo i lalo o le DaMu Mountain i HengGouQiao Town, Xianning High-tech Zone, Hubei Province. E 508 aiga ma 2308 tagata i totonu o le nuʻu, e aofia ai 76 aiga matitiva ma 244 tagata i totonu o aiga matitiva faila ma resitalaina. .Na aveese e le nuu lona pulou leaga i le 2016.

JC Crystal

“E tatau ona fausia lo tatou nuu e pei o se nuu turisi Zhejiang!”I le 2018, i le valaaulia a le faauluuluga o le Komiti o le Vaega o Henggouqiao Town, na toe foi mai ai Cheng Chuangui mai Zhejiang e faatuina se mafutaga faaleaoaoga Mativa ma sa filifilia e avea ma failautusi o le lala o le nuu.Na ia tuuina atu le kamupani Yiwu i lona faletua e tausia, ma taulai atu i le aveesea o tagata o le nuu mai le mativa ma mauoa.

 

1“O le fausiaina o se nuu o la’u sailiga lea”

 

I le Nuu o Luguo, na oso ai i fafo se avetaavale e pei o se faifaatoaga mai le taavale.O ia o le failautusi o le lala o le nuu o Cheng Chuangui, pogisa ma paee.

Na ia aveina le tusitala i totonu o le mafutaga faaleaoaoga e faaitiitia ai le mativa.E silia ma le 10 masini sa gaosia, ma e to'atele fafine na afifiina oloa ua mae'a i pepa pepa.I totonu o le potu su'esu'e, e siaki ma le toto'a e le aufaigaluega pe o fa'amama uma ta'i palasitisi rhinestone.

 

E tusa ai ma le saunoaga a Cheng Chuangui, o le oloa na gaosia i totonu o le mafutaga faaleaoaoga e taua o le palasitika rhinestone banding.Rhinestones o lanu eseese o loʻo faʻapipiʻiina i luga o laina o lanu tutusa mo teuteuga o lavalava ma faʻatau atu i le tele o atunuu.

DSC_0095

 

O le laina gaosiga o lenei mafutaga faaleaoaoga na siitia mai le Kamupani a Zhejiang Yiwu.Cheng Chuangui o loʻo galue i le gaosiga o lavalava i Yiwu.Na ia vaaia le tele o nuu i Zhejiang e matagofie tele ma sa ia lotoleaga.

 

Fai mai a ia, “Ou te faamoemoe e mafai foi ona avea lo’u nuu ma nuu mauoa ma matagofie.”

 

I le 2018, na valaʻaulia e lona nuʻu, na ia toe foʻi atu ai i lona nuʻu ma tupe ma laina gaosiga e fausia ai aʻoaʻoga faʻaitiitia le mativa e fesoasoani ai i aiga matitiva e faʻamalosia taunuuga o le faʻaitiitia o le mativa.Fai mai Cheng Chuangui o aso uma O le tamo'e solo i totonu o le nuu, e tatau ona sui ni nai pa'u, totogi la'u lava kesi, ma totogi le selau afe o yuan i tausaga uma.O nisi tagata sa talie mai ia te au ma sa latou faia'e fiafia i ai.Fai mai nisi tagata sa i ai sa'u tupe e susunu. O lo'u nuu o la'u sailiga lea!“

 

2Fa'atamaoaigaina tagata e tusa lava pe leiloa

 

O Oketopa 28, 2018, na filifilia ai Cheng Chuangui e avea ma failautusi o le lala o le pati a LuGuo Village.Na faalaeiauina o ia e lona faletua o Yuan Jing: Ua sologa lelei le kamupani, ma e saogalemu le avea ma taʻitaʻi o le nuu ina ia mauʻoa.

 

I le 2019, na faʻatupeina e le malo le sili atu i le 1 miliona RMB e fausia ai se mafutaga faaleaoaoga e faʻaitiitia ai le mativa o le 870 sikuea mita.Na fa'aopoopoina e Cheng Chuangui masini e 5 ma fa'aluaina le gafatia o le gaosiga o le a'oa'oga fa'aitiitia le mativa.I lena tausaga, 65 tagata Maua sili atu nai lo le 2 miliona yuan i totogi.

 

Fai mai Cheng Chuangui o mea mataʻutia e lafo mai Zhejiang ma oloa maeʻa e lafo i Yiwu mo le kilia o tiute.O le tau e 60% maualuga atu nai lo Zhejiang.“Ae o nisi tala e le fuaina i numera,” o lana tala lea.

 

E leai se pisinisi i totonu o le nuʻu, o le tamaoaiga faʻatasi e leai se mea, o tagata talavou e faigaluega i fafo, o tagata matutua ma tamaiti e teu i le fale, ae o tagata matutua e potopoto e taaalo kata.“E mativa le tamaoaiga, ae sili atu foi le mativa o le agaga!”

 

Cheng Chuangui's a'oa'oga fa'aitiitia le mativa e le mana'omia laina fa'a otometi mo i latou e mafai ona fa'aogaina galuega fa'atino.O lenei mea o le a faʻatagaina ai le tele o galuega faʻavalevalea e fai ai se mea!

 

Ina ua maea ona avea ma failautusi a le nuu, faatasi ai ma le lagolagosua a matagaluega talafeagai, o tagata o le nuu'ua foia le faafitauli o le vai inu, ma faalautele le alatele o le nuu ma fesootai ma le alatele mo turisi.Toe fa'afouina le si'osi'omaga ola ma fauI totonu o le nofoaga faʻaleaganuʻu ma le nofoaga autu o gaioiga, e le o toe faia e tagata o le nuʻu se mea, ma o foliga vaaia o le nuʻu e suia malie.

 

A'afia i le fa'ama'i, o le a'oa'oga fa'aitiitia le mativa e tele naua su'esu'ega, ae o le tausaga nei ua fa'atupula'ia ai le aofa'i o tagata faigaluega mai le sili atu i le 40 i le 2018 i le sili atu i le 100. “O le fofo e sili atu ona faigata nai lo le taimi nei.Ou te faʻaaogaina isi kamupani e toe faʻaleleia ai le leiloa o le aʻoaʻoga faʻaitiitia le mativa!”

 

3Tuuina atu nisi galuega mo tagata

 

Ina ua talanoa e uiga i le fuafuaga ma le fausiaina o le nuu, sa matua fiafia Cheng Chuangui."O se suiga laitiiti i tausaga uma, o se suiga tele i le tolu tausaga!"Fai mai Cheng Chuangui, fuafua e faʻaaoga le sefulu tausaga e fausia ai faʻatoʻaga vaʻavaʻai ma nofoaga e tausia ai le soifua maloloina, ma o foliga vaaia o nuʻu ma nuʻu o le a faʻaleleia atoatoa fou.

 

Na ia fai mai o le Jinsihuangju base ma le Wuhan Baixianfang poloketi ua faʻalauiloaina.O lo'o fuafua fo'i se paka fa'apisinisi e fa'aopoopo ai galuega mo tagata o le nu'u.

 

O le liliu atu i le ata tusi a Cheng Chuangui, e alu i fafo e talanoaina pisinisi i tausaga uma ma femalagaaʻi i le lalolagi atoa.Toe foʻi i le fale i Yiwu, ae faʻapea foʻi le malosi.I totonu o le nu'u, moe i le ofisa o le komiti a le nu'u. Fa'aputu moega, 'ai fa'atasi, sa ou pisi lava i aso uma, sa ou pa'u mo le lua tausaga.

Talu ai e mamao le nuu mai le aai, na te aumaia ai le faitau selau afe o tinoitupe mai le faletupe i masina uma e pei ona faatulagaina.I le aso 17 o Iulai, na ia totogiina ai lona totogi i le mafutaga faaleaoaoga mo le faaitiitia o le mativa ma sa pueina ata o se vibrato e tagata o le nuu.I lena aso, e sili atu i le 200,000 yuan na totogi, ma sa matua fiafia aiga matitiva ina ua uma ona maua le 8,000 yuan i totogi.Fai mai a ia, na toe foi le Failautusi o Cheng i lona nuu e tatala se mafutaga faaleaoaoga mo le faaitiitia o le mativa, lea na fofo ai le mativa o tagata o le nuu ma fesoasoani i le faasaʻoina o sulugatiti o tagata.


Taimi fa'asalalau: Sep-22-2020