Na maofa Heidi Klum i se ofu fulufulu mata ma seevae rhinestone maualuga

Afai e te faʻatauina se oloa poʻo se auaunaga tutoʻatasi e ala i se fesoʻotaʻiga i luga o la matou upega tafaʻilagi, e mafai ona matou mauaina se komisi sui auai.
Alumni o le "Project Runway" na muaʻi vaʻaia le faʻataʻitaʻiga ma le tagata mamanu Rob Zangardi ma tuʻuina atu ia te ia le faitau miliona o tagata mulimuli i se vaʻaiga vao.O le fa'apotopotoga e aofia ai se ofu mata mumu e ufiufi fulu, togitogi i le lanu viole, lanumoana ma le uliuli pulu pulu, ma fa'apipi'i i luga o ofuvae mumu maualuluga, ma e le gata ai iina le fiafia.
Mo seevae, na filifilia e Klum se seti ofoofogia o seevae maualuga o le ogavae, lea e faia i le manino ae faʻapipiʻiina ie maʻa ma mulivae maualuga ma faʻamaʻi tamatamaivae.
Ae ui i lea, a oʻo mai i le sitaili a Heidi Klum, mai ona foliga vaaia i ona lavalava i le alu ese mai le galuega, o le lototele o lana autu masani lea.I le amataga o lenei vaiaso, o le faʻataʻitaʻiga muamua na i ai se isi faʻataʻitaʻiga ma Zangardi, o le taimi lea e aofia ai foliga vaaia o le tele o tagata mamanu.O lo'o i ai le tele o la'ei 'ese'ese e iloga mai, mai sakete ofutino lanu meamata fa'atasi ma mulivae fa'apipi'i Attico i ofu piniki vevela atoa ma stilettos fusi.
O nisi……


Taimi meli: Oke-14-2020