O se talatuu i le faleteuoloa tioata

Bellamy, 60, o se talatuu i le fale gaosi tioata.O ia e maualalo, ae o lana galuega na lipotia faasolosolo i le tele o api talaaga aʻoaʻoga e pei o le "The Flow" ma le "Bead Review", ma ua aofia ai foi i le tusi "1000 Beads" na tusia e le tusiata o Kristina Logan ua taʻua o le Glass Jewelry. Tusi Paia.

微信图片_20211129134457
Na ola aʻe Bellamy i se aiga ma se siosiomaga faʻataʻitaʻi malosi.O lona tuafafine o se tusiata iloga ma se vane vane.Ma o lona tama, e tusa ai ma le faamatalaga a Bellamy, e mafai ona tusia o ia mai le ulu e oo i tamatamaivae i ni nai upu i isi.Ae ui i lea, e leʻi vave tuʻuina atu Bellamy o ia lava i le faatufugaga o se tagata matua, ae na avea ma tagata lautele o le malo.I lena taimi, e ese mai le galuega, sa ia valiina, aemaise lava le vali suauu, lea na avea ma ana auala e tatala ai.

微信图片_20211129134503
I se avanoa, na auai Bellamy i se vasega malamalama tagata faigaluega.I le taimi na liusuavai ai le tioata, ua uma ona ia filifili i lona manaʻoga mo lona olaga atoa.I le tolu vaiaso mulimuli ane, na fausia ai se fale fou fou i luga o le eleele i lona tuafale.Ina ia saʻo, o lona toʻalua o Tavita na faʻaaluina le tolu vaiaso i le fausiaina o se fale fou fou mo ia.

微信图片_20211129134517
O le fatu o Bellamy na foliga mai na tu i totonu o le tamai faataulaitu pogisa.O ana galuega o loʻo faʻateleina i taimi uma i le malosi.
O ana galuega e tumu i taimi uma i lanu e le mafaamatalaina ma lanu, matagofie ma matagofie, e pei lava o meaola manava.O le sitaili faʻapitoa ma tulaga ese e masani ona puʻeina le mafaufau o le tagata matamata i se taimi vave, e aunoa ma le vaʻaia o le sima ma O le tuʻufaʻatasia o laina faʻapitoa masani, lanu malosi, ma mea e le mafai ona faʻaaogaina e pei o se asiosio malosi, ma o galu o loʻo faʻafefe i se taimi vave.


Taimi meli: Nov-29-2021