I le tulaga o le mamanu, e lei leiloa lava Penina!

I tausaga talu ai nei, o penina ua sili atu ona lauiloa ma sailia e tagata faʻatau ma tagata mamanu, ma o loʻo faʻaalia pea manatu fou eseese!

Faia: Dai Bojun

"Paroti"

"Le Elefane Laititi"

O le augatupulaga o Bojun o loʻo taulaʻi i le mamanu o penina faʻapitoa, o le taimi lea na aumaia ai le tele o mea fou faʻataʻitaʻiga, o sega ma gutu auro ma tamaʻi elefane o loʻo taʻalo i lalo o niu, o loʻo faʻaalia uma le matagofie o penina faʻapitoa.

Faia: Lian Ruochen

"Autumn Crab ma le pipii"

"Panda Taua a le Atunu'u"

Lian Ruochen, o ia foi e lelei i le mamanu penina, "Autumn Crabs with Pliers" e tauaveina le seleselega ma faʻamoemoega o le tautoulu;le "National Treasure Panda" o le matagaluega faamalolo o se manatu fou vaivai ma manaia.

Faia: Fan Dawei

"Arashima Palm"

"Lily o le Vanu"

O le tama'i niu i le motu toafa e malosi ma aulelei;o le faʻatulagaina faʻafuaseʻi o loʻo faʻapipiʻiina o se fuifui o lili masani o fugalaau vanu, o le fatufatuaʻi lea a le mamanu Fan Dawei.

Faia: Cheng Yuan

"Tamo'e moa"

"E iai le Kerisimasi a le panda Saina"

O se moa e foliga mai o loo faia se mea sese ua sola;o se panda e ofuina se pulou Kerisimasi o se tuufaatasiga o aganuu Saina ma Sisifo.O mamanu penina a Cheng Yuan o le tele lava o sitaili matagofie ma aulelei.

Faia: Qin Shiwei

"Jin Yu Man Tang"

"Penguin"

O le sui o le mamanu o Qin Shiwei o loʻo galue "Jin Yu Man Tang" e tumu i vai manino ma vai tafe;a o luelue le penguin laitiiti o loo faalogologo i musika, e lagona ai e tagata le mafanafana.

Faia: Wang Shenglin

"Le masina susulu i le sami"

"Su'e le masina"

O Wang Shenglin, o le e naunau i tufuga masani, e tuʻufaʻatasia le Diancui ma le penina mamanu.Le ao pupula ma le sami matagofie.O le mamanu o le ata o le ao faataamilo i le penina e masani ma tutusa e pei o le ao faataamilo i le masina.

Faia: Liu Yimeng

"Ola ma galue"

"Fa'apipi'i · Swan"

Fa'atusatusa penina Baroque i sisi, ma lau 'auro e foliga olaola;o le galuega "Attachment · Swan" o loʻo faʻamatalaina ai foliga matagofie o swans i laina faigofie, aʻo faʻaalia le faʻapipiʻiina o le tasi ma le isi i le atoatoa.

Faia: Zhu Xiaofeng

"Oleeleele-brooch faatufugaga i Sasa'e"

"Tataliga-Ele'ele o Sasa'e"

O Zhu Xiaofeng, o se mamanu mai Macao, na te faia le ata faatufugaga o faapaologa, plum orchids, bamboo ma chrysanthemums, ma "faamalama fugala'au" o faapaologa i le gagana Saina.O lanu e malu ile ogatotonu ma vaivai ile ogatotonu.

Faia: Xu Nuo

"O le tarako"

O le mamanu o loʻo taʻalo i le matagi faʻataulāitu, tolu lopa faanatura na liua i se tarako Saina olaola.

Faia: Liu Xiao

"Lotus i totonu o le fagu"

O le nono mai o pulumu a tagata anamua mai ata a Saina, e faʻaaoga ai penina lanu meamata e pei o le fagu mama ma le 18k auro lotus, na faia ai e le mamanu o Liu Xiao le "Lotus i totonu o se Fagu" e faʻafetai ai i alii anamua ma aso nei.

Faia: Yang Guang

"Zhiqiu"

"Vault o le lagi"

"Zhiqiu" faʻaaogaina elemene mamanu o fatu saito e faʻatusalia ai le seleselega, faʻamoemoe ma fatu;O le "vault of heaven" e ave le mamanu o le Falesa o Santa Maria del Fiore i Florence e avea o se musumusuga mamanu, e mafai ai e tagata ona lagona le matagofie o le faamalama o le falesa anamua.

Faia: Liu Xu \ Yuguang

"U'u fa'aliliu"

"Chen xin ru yi"

O le mamanu na te aumaia musumusuga mai le aganuu o le Forbidden City, ma fatuina se kiona e faatusa i le auspiciousness, ma se loka Ruyi, lea e faatusa i le filemu, o le faailoga o aganuu masani.

"Mauga La'au La'au Tele"

"Ala Silika"

O le galuega a Penina "Silk Road" e tuufaatasia ai le vai ma le silika i le tino e tasi.E i ai uma le fetuutuunai o le vai ma le vaivai o le silika.

Faia: Ma Jing Ji

"Guo Se Tian Xiang"

O le faʻaaogaina o penina masani e fai ma mea autu ma fugalaau peony e fai ma faʻataʻitaʻiga mamanu, na ia faia ai le "Guo Se Tian Xiang", lea na faʻaalia atoatoa ai le matagofie o penina ma o se sui o ana teuteuga faʻaSaina.

Ua vaai i le tele o mamanu

Pe tulaga ese i penina mai fafo

Po o se penina lapotopoto atoatoa ma uiga lelei

Ina ua uma ona suia e manatu matagofie o le au mamanu

O se vaega matagofie o faleoloa fatufatua'i


Taimi meli: Apr-28-2020